fredag 6 maj 2011

Skink och baconsås

Jag hade lite rester kvar sedan Pontus gjorde pizza igår. Vi fick nämligen välja olika fyllningar allihop. Så då tänkte jag att jag gör väl någon form av pastasås då utav det som blev kvar. Alice hade en kompis här och det räckte bra till två fyraåringar, en ettåring och till mig. Det blev en liten portion kvar lagom till Albin. Gott var det så tjejerna tog om!


Du behöver:
ca 1 hg bacon
ca 1 hg rökt skinka
en halv burk champinjoner
en liten burk majs
en liten burk crème fraiche
svartpeppar
en halv tsk vitlökspulver

Gör så här:
Hacka skinkan. Klipp baconet i strimlor. Stek baconet i lite Milda Culinesse. Tillsätt skinka, majs och champinjoner och låt steka en stund till. Krydda. Tillsätt crème fraiche och låt puttra några minuter på svag värme. Servera med nykokt pasta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar